Om mig

&

Just do you

Jeg har hjulpet mange kvinder til at leve et autentisk liv. Jeg har selv gået vejen, så jeg kender gen- og omvejene.

Som spirituel guide, har jeg gennem mere end 25 år spundet bro mellem den åndelige og den fysiske verden. Det afspejler min baggrund også, som bl.a. består af en terapeutisk uddannelse, en master i økonomi og et arbejdsliv, hvor livskvalitet har været i centrum.

Min tilgang er ønsket om at skabe mere af det liv, du ønsker dig. En proces, som kan udfordre og udfolde. En proces, som handler om at turde, finde mere balance i hverdagen, går efter drømmene og stå ved sig selv.

Baggrund

Jeg har arbejdet med det gode arbejdsliv og personlig udvikling gennem mange år.

Med en baggrund som organisationskonsulent indenfor bl.a. it-branchen har jeg deltaget i og drevet forandringsprojekter og hjulpet kvinder fra alle niveauer i privat- og arbejdslivet – altid med et åbent hjerte, en tillidsvækkende tilgang, empati, engangement og drive.

Jeg er uddannet life- og business coach, terapeut, healer og økonom.

Tilsat en medfødt stærk intuition, guider jeg intuitive kvinder i privat- og arbejdslivet til at genkende sit personlige lederskab og indre GPS med det formål at styrke handlekraften og den indre ro.

Mit univers

Der er mange muligheder for at følge med uden at investere i dig selv, selv om der ikke er nogen tvivl om, at de som rykker hurtigst, er de som forpligter sig til fokus hver dag.

Du kan følge mit nyhedsbrev.

Og ved du, at du er sensitiv og har du lyst til at være del af et fællesskab om at styrke din handlekraft og indre ro, kan du tjekke gruppen her: SOUL TALK

Og du kan kontakte mig for en uforpligtende samtale omkring dine udfordringer, så du kan mærke, om vi er et match.