BALANCE

sæt dig selv fri gennem personligt lederskab

Du kender følelsen af frustration, fastlåsthed og en oplevelse af at gå på kompromis med en du er, hvilket er det sidste, du ønsker… for at passe ind, selvom du drømmer om bare at være dig.

Du ønsker mere i livet end, hvad du oplever lige nu. Du ønsker hjælp til selvhjælp, så du har lederskabet i dit liv uden at lade dig påvirke af dom fra omverden og sider i dig selv.

Du kommer gennem BALANCE-modellen, som hjælper dig til at gå fra din nuværende situation til at fastholde den beslutning du ønsker at føre ud i livet, så du oplever at stå ved dig selv og leve autentisk.

Du kan komme gennem BALANCE i en session. Dog anbefaler jeg et forløb, såfremt du ønsker en større effekt/omlægning af dit liv.

En session hos mig består af en samtale, som indeholder både lavpraktiske fysiske værktøjer og spirituelle redskaber fra min store værktøjskasse. En kasse jeg har opbygget gennem mange år som intuitiv coach og sensitiv.

Du får et frirum af ro, plads og frihed til at være dig, afprøve ideer og tanker og finde ind til kernen i din udfordring for derefter at sætte handling på.

Selvom vi i samtalen eller samtalerne hele tiden har fokus på dit mål, så er det også vigtig at huske følgende:

”When you love the journey it’s no longer about getting anywhere or how long it takes to get there. It’s about the love and the beauty and the joy you experience along the way.”

En kunde har sagt følgende om mig: ”Lone har en særlig kombination af detaljeorienterethed og evnen til at have overblik. Klart kommunikerende med tydelighed og fornemmelse for, hvad der rører sig i andre mennesker.”

Nogle ord som går igen, når jeg spørger ind til, hvordan jeg bliver oplevet af mine klienter og kunder er: Professionel, empatisk, engageret, tillidsvækkende og vedholdende.

Typisk vil du være en selvbevidst og -ansvarlig intuitiv kvinde der tager ansvar for dig selv og dit liv. Du har et ønske om at bruge det bedste fra den spirituelle og den fysiske verden til at forandre din situation og opleve mere indre ro, glæde og kærlighed til dig selv.

Priser

Første session af varighed på 90 min: 1.250 kr. inkl. moms

Herefter:

  • Enkelt session á 50-70 min: 950,00 kr. inkl. moms
  • Forløb bestående af 3 samtaler over 4 mdr.: 2.595,00 kr. inkl. moms