Kan jeg sige PYT for tit eller bruge min bekymringskasse…

uden dårlig samvittighed?

7 tips til, hvordan du får en skøn julemåned med masser af feriestemning

Hver dag møder jeg mange forskellige kvinder og der er ofte et ønske som går igen. Jeg taler om kvinder, som har en travl hverdag, hvor hver time er fyldt med opgaver – børn skal hentes og bringes, der skal købes ind og hjemmet skal passes, der er meget at se til på arbejde osv.

Jeg hører tit sætningen, at de egentlig synes, deres hverdag er ok og så kommer ordet ”men” for det kunne jo også være dejligt med mere nydelse og overskud. Og det dilemma kender jeg kun for godt.

Jeg har selv knoklet som en hest for at nå alle dagens opgaver og endt med at være meget træt, når der endelig var tid til at slappe af.

Jeg levede efter mottoet Du skal yde førend du kan nyde… Det har en pris i form i af manglende nærvær, nydelse og kærlighed til en selv og dem du holder af. Det er da bare for træls.

Derfor har jeg været i tænkeboks for at give dig tips til, hvordan du kan nå din gennem din travle dag på en let og nydelsesfuld måde – altså få mere feriestemning ind i hverdagen.

Og det handler ikke om at gå og huske på den sidste ferie eller tage flere dage ud af kalenderen, hvor tankerne alligevel er på det, du nu ikke når. Nej – det handler om at skifte tankerne og den måde du oplever din verden på med et verdensbillede som giver dig oplevelsen af at nå alle opgaver og samtidig være nærværende og nyde tiden med dig selv og dine kære – Og ikke kun i ferien.

Jeg har lavet en video til hver af de små tip, som jeg nu giver dig. Videoerne er kort og du får ideer til, hvordan du selv kan bruge tippet med det samme. Det kan også være, at du bliver inspireret til at gøre noget helt andet og tillykke med det.

De 7 tips til, hvordan du får en skøn julemåned med masser af feriestemning

Tip1: Hvordan du kan nyde også når du skal yde

Tip2: Bliv fri for unødvendige bekymringer

Tip3: Giv slip på den, du tror du skal/burde være

Tip4: PYT – de tre bogstaver til at bruge dine tid bedst muligt og nå gennem dagen

Tip5: Find din optimale rytme og oplev hvad du kan bruge pauser til

Tip6: 4 genveje til at nå gennem julemåneden fuld af nydelse og hyggestemning